Gratis Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Security Cloud är ett programpaket som kommer fullspäckat med allt man kan behöva till hushållet i form av IT-säkerhet. Det här är ett högkvalitativt programpaket som nu också finns i en gratisversion. Du har visserligen inte full tillgång till alla funktioner, men du får fortfarande tillgång till ett bra paket med grundfunktioner.

Det här paketet kan användas av alla och det finns flera bra funktioner som kommer med det här paketet. Du har bland annat ett vanligt antivirusprogram som är av hög kvalitet, det finns lösenordslagring, VPN och lite annat. Det här är med andra ord ett bra paket för alla som vill ha ett bra säkerhetssystem som är gratis.

Antivirusprogram för grundläggande skydd

Ett antivirusprogram är ett måste för alla datorer idag. Det är ett program som motverkar virus, skadlig kod och annat som kan orsaka problem för dig när du är ute på nätet. Med Gratis Kaspersky Security Cloud får du ett grundläggande antivirusprogram som skyddar dig mot virus och många andra hot på nätet.

Programmet arbetar även mot utpressningsvirus, så kallad Ransomware, och skannar din dator i realtid. Så om något förändras med din dator kommer den att märka av det på en gång och åtgärda det. Det här är viktigt eftersom man inte vill att skadlig programvara ska börja göra ändringar i ens dator och filer.

Det må vara ett gratis antivirusprogram men det betyder inte att det är ett dåligt program. Virusskyddet räcker gott och väl för de allra flesta människor som är vardagssurfare. Betalversionen är dock bra om man har väldigt höga krav på sitt antivirusprogram.

Lösenordslagring och VPN

Med Kaspersky Security Cloud får du också en lösenordshanterare som rymmer 15 lösenord. Det här innebär att du bara anger ett huvudlösenord och sedan kan den automatiskt hantera dina lösenord, även fylla i dem automatiskt. Det här innebär att du inte behöva komma ihåg dina lösenord eller ens skriva in dem när du loggar in på konton. Vill man förvara mer än 15 lösenord måste man däremot skaffa sig betalversionen av programmet.

Du får även en VPN med ditt Gratis Kaspersky Security Cloud. En VPN döljer din IP-adress på nätet så att folk inte kan spåra dig. Det här är viktigt för att vara anonym och gör också att risken på offentliga nätverk försvinner. Det vill säga risken att någon stjäl personuppgifter eller dylikt.

Mer avancerade funktioner med betalversionen

Vill man ha ännu fler funktioner är det istället betalversionen man ska titta på. Den är definitivt värd pengarna och du får då ännu bättre säkerhet för din dator. Men det betyder inte att gratisversionen är dålig på något vis. Den räcker gott och väl för den som inte har jättehöga krav eller som bara surfar lite på sin dator.

Med betalversionen får du bland annat barnskydd, familjestöd så att alla i hushållet kan använda programmet, säkra betalningar, granskning av Wi-Fi-nätverk, kontokontroll och mycket annat. Men inget av det här är nödvändigheter. Betalversionen kostar dock inte överdrivet mycket jämfört med andra konkurrenter.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0