Kaspersky gratis antivirus

Kaspersky är ett välkänt namn inom antivirus och säkerhet. Deras vanliga program kostar, men för den som vill ha något gratis så finns Kaspersky Gratis Antivirus. Det håller en hög nivå med tanke på att det är gratis och kommer att hålla din dator säker i de allra flesta situationer.

Du får även en del andra fördelar med programmet. Du får bland annat möjligheten att skydda dina dokument, kryptera data när du skickar eller tar emot något och det finns även en smidig lösenordshanterare i programmet som gör det enklare för dig att hålla reda på dina konton.

Håll din dator och mobil säker

Kaspersky kommer med ett högkvalitativt virusskydd. Det här är grunden i alla säkerhetssystem och det är viktigt att man har någon sorts skydd på datorn. Det här programmet sitter och arbetar i realtid, vilket innebär att du är skyddad dygnet runt och inte bara när du väljer att skanna din dator. Det här är utmärkt då det ger bättre säkerhet för din dator och dina filer.

Vidare så fungerar det här programmet inte bara på Windows. Du kan använda den på dina mobiler och surfplattor också. Det här är viktigt då man gärna ska ha ett virusskydd på dessa enheter för att se till att ingenting går snett med enheterna.

Programmet arbetar också med mer än bara virus. Den har också kontroller för skadlig kod, infekterade filer och den kontrollerar även alla sajter du går in på. På så vis riskerar du inte att drabbas av virus eller andra problem när du går in på en dålig sajt, utan istället hoppar Kaspersky in och skyddar dig.

Gratis programvara

Det här är ett bra kostnadsfritt program som skyddar din dator på en grundläggande nivå. Det här kan få vissa att tro att programmet är dåligt, men det är alltså inte fallet. Du får ett bra skydd som täcker grundbehoven.

Det här är alltså ett bra alternativ för den som bara surfar lite enkelt på datorn eller som inte har specifika krav på sitt antivirusprogram. Kaspersky är också välkänt och har goda omdömen, vilket är en bra indikation på att programmet faktiskt är bra.

Avancerade funktioner i betalversionen

Om du väljer att köpa den fulla versionen finns det också många fler funktioner som ger dig ännu bättre skydd. Du har bland annat VPN, vilket skyddar dig och gör att du är anonym på nätet så att inga internetleverantörer eller organisationer kan spåra dig.

Det följer även med en lösenordshanterare. Det här innebär att du kan samla alla dina lösenord och förvara dem säkert direkt i programmet. Det här är ett väldigt bra då man inte riskerar att glömma bort sina lösenord.

Andra funktioner som följer med är säkra betalningar, sekretesskydd, kontokontroll och övervakning av alla trådlösa nätverk. Dessa funktioner är inte nödvändiga, men det ger ett bra extra lager med säkerhet vilket knappast kan anses vara något dåligt om man vill vara säker på att man har gjort allting för att hålla sin dator säker.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0